Website Tracking

+++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.   


+++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.   Registracija i verifikacija

Registracija na Cannrald / CannerGrow-u ​​je besplatna. Bez valjane veze za registraciju, međutim, registracija nije moguća. Nakon registracije dobit ćete vlastiti link za preporuke.

Registracija
Za registraciju na Cannerald / CannerGrow, molimo koristite sljedeću vezu:

Registracija link:
https://cannergrow.com/r/ÜÜÜÜÜÜ

Tada ćete biti preusmjereni na stranicu za registraciju. • Tvoja e-mail adresa
 • Odaberite korisničko ime (je javno)
 • Odaberite lozinku
 • Ponovi lozinku
 • Datum rođenja
 • Pročitajte i prihvatite opće uvjete i odredbe
 • Želite primati dodatne vijesti i ponude putem e-maila
 • Pošaljite obrazac
Sada ste registrirani kod Cannerald / CannerGrow. Kasnije možete dodati dodatne lične podatke u stražnjem uredu.


Verifikacija
Iznos i vrsta mogućih depozita i povlačenja ovise o razini provjere.

 • Nivo 1 je već postignut uz registraciju.
 • Nivo 2 se postiže prijenosom i provjerom sljedećih dokumenata:
  • važeći identitetski dokument za potvrdu identiteta.
  • dokaz o prebivalištu radi verifikacije adrese (ne starije od 3 meseca).
   Datoteke bi već trebale biti na vašem računalu / uređaju prije nego što započnete provjeru!

Postoje sljedeći limiti za polog i podizanje:

 • Nivo verifikacije 1:
  • Depozit putem bankovnog transfera: neograničen
  • Depozit putem BitCoina: neograničen
  • Plaćanje bankovnim prenosom: nije moguće
  • Povlačenje putem BitCoina: 250 EUR u roku od 24 sata.
 • Nivo verifikacije 2:
  • Depozit bankovnim prenosom: neograničeno
  • Depozit putem BitCoina: neograničen
  • Plaćanje bankovnim prenosom: 10 000 EUR u roku od 24 sata (naknada 10 EUR)
  • Povlačenje putem BitCoina: 2000 EUR u roku od 24 sata.Verifikaciju možete izvršiti u stražnjem uredu u odjeljku "Provjera postavki". Proces verifikacije traje otprilike sedmicu dana.


Sigurnosna podešavanja
Preporučuje se upotreba Google-ove dvofaktorske provjere autentičnosti. Ovo se može postaviti u stražnjem uredu u odjeljku "Podešavanja".