Website Tracking

+++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.   


+++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.   Регистрация и проверка

Регистрацията в Cannrald / CannerGrow е безплатна. Без валидна регистрационна връзка обаче регистрация не е възможна. След като се регистрирате, ще получите собствена връзка за препоръки.

Регистрация
За да се регистрирате в Cannerald / CannerGrow, моля използвайте следната връзка:

Регистрация за връзка:
https://cannergrow.com/r/ÜÜÜÜÜÜ

След това ще бъдете отведени на страницата за регистрация. • Вашата електронна поща
 • Изберете потребителско име (е публично)
 • Избери парола
 • Повтори паролата
 • Дата на раждане
 • Прочетете и приемете общите условия
 • Искате да получавате допълнителни новини и оферти по имейл
 • Подай формуляр
Вече сте регистриран в Cannerald / CannerGrow. Можете да добавите допълнителни лични данни по-късно в бек офиса.


Проверка
Размерът и видът на възможните депозити и тегления зависи от нивото на проверката.

 • Ниво 1 вече е достигнато с регистрацията.
 • Ниво 2 се постига чрез качване и проверка на следните документи:
  • валиден документ за самоличност за проверка на самоличността.
  • доказателство за пребиваване за проверка на адреса (не по-старо от 3 месеца).
   Файловете трябва вече да са на вашия компютър / устройство, преди да започнете проверката!

Съществуват следните лимити за депозит и теглене:

 • Ниво на проверка 1:
  • Депозит по банков път: неограничен
  • Депозит чрез BitCoin: неограничен
  • Плащане по банков път: не е възможно
  • Теглене чрез BitCoin: 250 EUR в рамките на 24 часа.
 • Ниво на проверка 2:
  • Депозит по банков път: неограничен
  • Депозит чрез BitCoin: неограничен
  • Плащане по банков път: 10 000 EUR в рамките на 24 часа (такса 10 EUR)
  • Теглене чрез BitCoin: 2000 EUR в рамките на 24 часа.Можете да извършите проверката в бек офиса в „Проверка на настройките“. Процесът на проверка отнема около седмица.


Настройки на сигурността
Силно се препоръчва да използвате двуфакторна автентификация на Google. Това може да се настрои в бек офиса в „Настройки“.